Originele cadeaus voor de verjaardag van een vrouw


gegraveerde wijnglazen

De gegraveerde wijnglazen zijn een uniek cadeau!

Originele cadeaus voor de verjaardag van een vrouw

Valt er binnenkort in jouw omgeving de verjaardag van een vrouw te vieren, en ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan is vandaag jouw geluksdag, want in deze blog laten we jou enkele originele cadeaus voor de verjaardag van een vrouw zien. Een verjaardag moet natuurlijk altijd gevierd worden met een leuk cadeau, en dat is de reden waarom we hieronder enkele leuke suggesties op een rijtje hebben gezet, met de meest populaire cadeaus voor vrouwen van dit moment. Voor welk leuke geschenk ga jij? 


gegraveerde wijnglazenGegraveerde wijnglazen ”Een origineel verjaardagscadeau”

Met recht kun je de gegraveerde wijnglazen een van de meest originele cadeaus voor de verjaardag van een vrouw noemen. Overigens kun je niet alleen wijnglazen laten graveren, maar ook theeglazen, champagneglazen, longdrinks en meer. Een tip van onze kant is voor de set van twee gegraveerde glazen te gaan. Eén glas voor de jarige vrouw, en een gegraveerd glas voor haar partner. Laat bijvoorbeeld de namen in het glas graveren met daaronder de geboortedatum. De gegraveerde wijnglazen zijn al jaren een populair cadeau voor vrouwen en het persoonlijke tintje van de gravering maakt het helemaal af. Daarom is dit het nummer 1 cadeau in het overzicht van originele cadeaus voor de verjaardag van een vrouw.

€ 29,95

gegraveerde wijnglazen

 

straatnaambordPersoonlijk straatnaambord cadeau

Iedereen kent deze blauwe straatnaamborden van de hoek van de straat. Betekent de jarige vrouw zoveel voor jou, dat je het liefst een straat naar haar zou willen vernoemen? Dan is dit je kans. Want met het persoonlijke straatnaambord is dat precies wat je doet. Bedruk de naam van de jarige vrouw met eventueel nog een ludieke of persoonlijke tekst daaronder op een uniek straatnaambord. Met dit cadeau heb jij gegarandeerd een geslaagd geschenk voor de verjaardag van een vrouw in handen. Het persoonlijke straatnaambord staat erg leuk aan bijvoorbeeld de gevel van een woning. Je kunt dit leuke bord in verschillende uitvoeringen en prijsklassen bestellen.

€ 39,95

persoonlijk straatnaambord

 

mok met fotoMok met foto als verjaardagscadeau vrouw

Een mok met foto is een erg leuk en persoonlijk cadeau voor een vrouw. Kies jouw favoriete foto van de jarige job, en laat deze bedrukken op een leuke mok. Keuze uit heel veel verschillende mokken met standaard designs. Het ontwerpen van jouw eigen persoonlijk mok is heel eenvoudig. Met een persoonlijke mok met foto, heb jij gegarandeerd een leuk en origineel cadeautje voor de verjaardag van een vrouw in handen.

€ 9,95

mok met foto

 

 

 

 

gegraveerd hoefijzerGegraveerd hoefijzer cadeau

Een super origineel cadeau wat de markt de laatste jaren heeft veroverd, is het gegraveerde hoefijzer. Een hoefijzer staat ook wel bekend als hét symbool van geluk. Wanneer je een persoonlijk hoefijzer geeft, geef je dus niet alleen een cadeau, maar ook een soort van ‘symbolische geluksgarantie’. De originaliteit en het persoonlijke tintje, maken het gegraveerde hoefijzer een super origineel cadeau voor een vrouw. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en prijsklassen. Voor welk hoefijzer ga jij?

V.a. € 20,00

gegraveerd hoefijzer

 

 

 

 

chocoladetelegramChocoladetelegram cadeau

Wil jij jouw boodschap op een hele originele en ludieke manier aan de jarige vrouw vertellen? Dan is de chocoladetelegram het ideale cadeau om dat te doen. Met een chocoladetelegram, laat je iemand weten hoeveel ze voor jouw betekent op een originele manier. De chocoladetelegram is niet alleen een heel erg origineel cadeau voor een vrouw, maar ook een hele lekkere. Kies uit verschillende soorten, waaronder witte, pure of melkchocola.

€ 9,95

chocoladetelegram