Belevenis cadeau


Belevenis cadeau voor een vrouw

Voor een vrouw die liever iets gaat doen dan een origineel cadeau krijgt, is een belevenis cadeau een leuke optie. Stuur de jarige vrouw er op uit naar bijvoorbeeld een ontspannen wellness arrangement, geef haar een unieke shopping experience, of geef haar gewoon een lekkere overnachting met een vriendin of partner cadeau. Een belevenis is een leuk cadeau voor echte ‘doeners’. Bekijk hieronder onze selectie met leuke belevenissen specifiek voor de verjaardag van een vrouw

INCsendBinary1

Wellness arrangement cadeau
Welke vrouw houdt nu niet van een heerlijk ontspannen dagje in de sauna? Stuur de jarige vrouw samen met haar partner of een vriendin er even lekker op uit. Kom helemaal tot rust in de sauna plus een overnachting met ontbijt en vele extra’s. Voor iedereen die wel aan wat welverdiende rust toe is, is dit arrangement de perfecte verrassing op de verjaardag. 
Meer informatie vind je hier >>

Schoonheidsalon1

Anti-age lift behandeling
Wellicht kijkt de binnenkort jarige vrouw sterk op tegen het behalen van haar leeftijd. Om haar gemoedstoestand wat te kalmeren kan een Anti-Age lift behandeling misschien uitkomst bieden. Een heerlijke gezichtsbehandeling waardoor ze er in korte tijd 10 jaar jonger uitziet. Een heerlijk verwen arrangement om de jarige vrouw even lekker mee in de watten te leggen. 
Meer informatie vind je hier >>

fotoshoot cadeau

Fotoshoot kado
Tijdens deze fotoshoot wordt je in een professionele studio op je mooist op de foto gezet. Je kunt ook een shoot laten maken van jou en je gezin of bijvoorbeeld samen met een vriendin. Maximaal aantal personen is 8. Een leuk cadeau voor alle vrouwen die dolgraag eens een professionele fotoshoot mee willen maken. 
Meer informatie vind je hier >>

cocktails maken

Cocktails maken
Tijdens deze cocktail workshop leer je de lekkerste cocktails maken en serveren. De experts leren je alles over de juiste verhoudingen en smaken van de cocktail. Voortaan steel jij de show op je verjaardag met professioneel gemaakte cocktails. Een leuk belevenis cadeau voor vrouwen die dol zijn op deze zoete ‘traktaties’.
Meer informatie vind je hier >>

Leuke belevenissen voor vrouwen

Belevenissen zijn leuke cadeaus voor vrouwen die het leuk vinden om dingen te gaan doen, denk hierbij aan een overnachting, dagje winkelen of een sauna bezoekje. Hierboven zie je de momenteel populairste belevenissen voor de verjaardag van een vrouw. 

Belevenissen zijn leuke cadeaus

Een belevenis cadeau geeft een leuk effect, het is weer eens iets anders dan een cadeau wat je bij wijze van spreken op iedere hoek van de straat vindt. Overweeg daarom zeker om deze verjaardag eens voor een belevenis te kiezen! Veel succes bij het kiezen tussen de leuke belevenissen die je hierboven ziet.